Gürkuyu İlkokulu

Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: “Örnek almayacağız, örnek olacağız” ilkesinden hareketle öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren, kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okula geliş gidişler servis ile yapılmaktadır. 20 - 25 dk sürmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 03/02/2021 tarihi itibariyle 1 Sınıf öğretmeni ihtiyacı bulunmaktadır.

WEB - https://gurkuyuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜRKUYU MAH. GÜRKUYU SK. NO 269 İÇ KAPI NO 269/A HALFETİ / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - GÜRKUYU MAH. GÜRKUYU SK. NO: 269/A HALFETİ / ŞANLIURFA

Adres - GÜRKUYU MAH. GÜRKUYU SK. NO 269 İÇ KAPI NO 269/A HALFETİ / ŞANLIURFA

Ulaşım Halfeti ilçesi, Argıl mahallesi ve Göklü mahallesinden ulaşım sağlanmakta olup yollar asfalttır.Okula geliş gidişler servis ile yapılmaktadır. 20 - 25 dk sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 23 km - İl merkezine 120 km